‘Dit postvak in is erg opgeruimd’

Zeer origineel met mijn titels ben ik nog niet. Maar dit is wat mijn postvak in me vertelde bij hotmail. Ik ‘moest’ van onze Kathleen van de cursus een mapje aanmaken om alle lessen die ik krijg, netjes in een mapje te stoppen. De cursus doe ik gelukkig op eigen tempo. Vorige week ben er er echt niet aan toe geraakt om eventjes de computer uit het schof te nemen. Ik werkte vier van de vijf dagen. En die ene dag thuis werd gevuld met wat boodschappen, opruimen en bezoekje aan zus. Zaterdag was het verjaardagsfeestje van Amber. Meer daarover in een volgend blogje.
Een mapje dus, met alle lessen. Ondertussen dacht ik om ondertussen ook eens mijn postvak in uit te mesten. De mails die er in stonden dateerden nog van het jaar 2014. Ik heb dus alles wat er instond mooi gesorteerd in de mappen die ik al had. ‘Gegevens’ waarin alles van wachtwoorden, aanmeldingen, gebruikersnamen staan van allerhande websites. ‘Foto’s’, met alle foto’s die ik krijg van zus, vrienden,… Die ik later wel eens op de pc zet. Je weet wel, later eens 🙂 ‘Recepten’ werd ook bijgevuld. Want in alle mails vond ik het recept van Carrie haar bananenbrood die ik al 1 keer heb gemaakt. Toen dacht ik onmiddellijk ‘moet ik nog eens maken’. Ook vond ik het receptje terug die ik van mijn tante toegestuurd kreeg, van verse pistoleetjes. Die staat dus vanaf nu op het verlanglijstje!
En zo werd de cursus meststoffen voor je blog eventjes omgebuigd naar ‘uitmesten van de mails’. Ik probeer in het kort verder te doen met ‘les 1’.

Misschien tot vanavond? We zullen zien!

Advertenties

7 gedachtes over “‘Dit postvak in is erg opgeruimd’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s