Blogchallenge: Ouderzonden

Ik had me in het uurtje en half dat ik mezelf had gegund om te eten en te pauzeren, voorgenomen om een postje te schrijven over de overheerlijke wraps die ik daarnet heb klaargemaakt. Echt waar. Za-lig zijn ze. Zo zalig dat ik besloot niet samen te eten met de kleine maar die in bed te droppen en daarna gewoon te genieten. Alleen eten. Zonder geween, gegooi, gesnotter en gekweel. Niet dat het altijd zo is, maar de mogelijkheid bestaat. Dus, gewoon ik en mijn eten. Luxe!

Ik gooide de heerlijkheid al op Instagram en dan vloeien ze soms wel eens door naar de blog met het recept er bij. Maar, toen ik eerst eens op Facebook scrolde kwam ik de post van Liese tegen. Juist ja, dacht ik, ging ik nog even checken. Kwam ik daar wel geen challenge tegen zeker die me wel heel erg aanspreekt.

Even de links aangeklikt van de oprichters (Big City Life en Compleet Geluk), daarna even de deelnemers bekeken (wow, veel!) en daarna ook nog even overdonderd zijn door enkele grote vissen in de wereld van het online bloggen. Ik voel me altijd zo een mini-tje in de ‘bende’ schrijvers en schrijfsters. Waarschijnlijk onderschat ik mezelf wel een beetje. Maar toch!

Goed, de challenge. Helemaal mijn ding. Kort samengevat: 7 vragen, afgeleid van 7 hoofdzonden. Meer uitleg over het hoe en waarom:zie hier. Ik heb bewust de posts van mijn vriendin niet gelezen. Ga ik nadien in 1 ruk eens doen, dan ga ik ook eens piepen bij de andere bloggers (inderdaad: win-win!).

Ik kom een weekje achter dus schrijf ik vandaag over hoogmoed, zaterdag komt de tweede vraag en volgende week nummer drie.

To be continuid!

 

 

Een gedachte over “Blogchallenge: Ouderzonden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s