Dubbele boeking

Godmiljaarde.

Mijn eerste reactie toen mijn frang viel dat er komende zaterdag een dubbele boeking in de agenda stond. Of toch, 1 iets stond er in. Onze date night. De avond of dag dat we de kinderen ergens droppen, om er met zijn tweetjes op uit te trekken. Zo gingen we al muurklimmen, naar het casino, lekker gaan eten.. Nu zaterdag was het zover, al een heel eind hangen onze tickets voor Freddy Devadder (you love it or hate it) aan de frigo. Iets waar ik al een eindje naar uitkeek. Mooie plaatsjes, zevende rij.

En nu staan ze te koop. Want Amber en ik gaan blijkbaar zaterdag naar de k3 show in Oostende. Complete misboeking. Bij mij staat het ingepland op augustus. Augustus begod. Hoe deze fout in mijn agenda is geslopen, god mag het weten. Het is in elk geval niet te combineren met de avondshow in Waregem.

Niettegenstaande dat deze show wel leuk zal zijn voor Amber en ik, samen met twee vriendinnetjes en bevriende mama’s, ik vind het toch jammer dat onze date night niet kan doorgaan.

Maar we lieten het los, en kijken erg uit naar de show op zaterdag. Erg benieuwd naar de reactie van Amber. Want ze is momenteel nul komma nul geïnteresseerd in K3. Heeft geen enkele film gezien, luister geen liedjes van de drie, kijkt nog steeds naar pj masks en masha, ipv k3, of princessia en toestanden. Het enige dat ze nu heeft is een springbal van de oude k3, gekocht voor 50 cent op de tweedehandsbeurs. En, recent, een k3 kleedje. We doen voor een keer mee met de meute om niet uit de toon te vallen zaterdag.

Rest me nog de vraag. Moet ik mijn kind kenmerken zodat ik ze terugvind tussen al die schreeuwende, met k3 beklede kinders? Zal ik misschien een fluoriserende olifant op haar voorhoofd schilderen?

Wie weet wordt dit het begin van een k3 fase.. Al hoop ik dat ze de ondeugende masha de beer nog lang niet links laat liggen. Het grappige ondeugende kind die buiten de lijntjes kleurt. En pj masks, de stoere kinderhelden zonder vrees.

Tot de volgende! Oftewel, oya lele!

Denk ik.

3 gedachtes over “Dubbele boeking

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s